Recenzje Lokali

Przepisy

Relacje z Imprez

Chciałem Wam pokazać że w nowym roku będzie co poczytać, a mój “tajny” notatnik z przepi

Chciałem Wam pokazać że w nowym roku będzie co poczytać, a mój “tajny” notatnik z przepisami ciągle się wzbogaca o nowe przepisy. Będzie także wiele atrakcji, wiele opisów, oraz recenzji lokali. Mam nadzieje że w 2012 ruszę ze swoim przewodnikiem, a Wy będziecie z niego korzystać, oraz z licznych przepisów jakie się tam pojawią.  Nowy rok 2012 chciałbym aby przyniósł Wam jak i mnie wiele smacznych i pozytywnych wrażeń, aby był lepszy niż poprzedni 2011. Sobie życzę pozbycia sie problemów finansowych, aby moje pomysły rozwijały się jak do tej pory, abym mógł zakupić lepszy sprzęt do robienia zdjęć niż telefon komórkowy, aby udało się kupić kamerę dla nagrań typu How To czyli jak to zrobić oraz wywiadów z szefami kuchni i ludźmi zajmującymi się gastronomią. Mam taką małą nadzieję że choć trochę podoba się Wam mój blog i korzystacie z niego

DZIĘKUJE WAM ZA TO ŻE CZYTACIE MÓJ BLOG< ZA TO ŻE DZIELICIE SIĘ NIM ZE ZNAJOMYMI I ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁEGO 2012 ROKU, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Pozdrawiam i Smacznego

DJ Gotuje

Przeczytaj inne:
Poradnik typy mąk i ich zastosowanie

Wpisem tym chcę zapoczątkować poradnik co do czego służy, zacznę od mąki. W przyszłości powstanie ładnie posegregowana strona z jasnymi...

Tym oto wpisem inauguruje blog naszej współpracowniczki która pomaga nam w opracowywaniu przepisów i poradników  dla Was

To open -bo otwieram,begin -bo zaczynam a minded bo jestem bardzo przywiązana do prawdy dlatego otwarta jestem na cudze poglądy...

Zamknij