Recenzje Lokali

Przepisy

Relacje z Imprez

Jako że jestem chory od ponad tygodnia

To nic nie tworze w kuchni a moim głównym składnikiem pokarmowym są leki i antybiotyki, ale podzielę się z Wami drodzy czytelnicy jedną dobrą wiadomością jest troche lepiej ze mną ale dzięki czemu???

Maminy, Babciny czy jak go tam zwał rosół chicken soup stawia na nogi dziś mnie, do tego na kolacje jajecznica. Mam nadzieje że sie uda szybko wrócic do zdrowia i normy

a w załączniku galaretka której przepis wkrótce zmieszczę.

Przeczytaj inne:
Sushi historia i rodzaje

Japonia jest bardzo fascynującym krajem. Bogatą tradycje kulinarną i dość specyficzne. Dużo w kuchni Japońskiej jest zapożyczone z innych kultur...

Chłodzenie żywności – Pyskówka o Jedzeniu

Przyznaję się od razu (bez bicia),że mam porządną zamrażarkę i chłodziarkę.Niemniej pamiętam PRL-owską rzeczywistość i te lodówki z zamrażalnikami w...

Zamknij