Na tą chwilę koniec zmian ale …

Nie tak do końca zarys nowego układu sie wyłonił juz można z niektórych udogodnień korzystać. Na tym jednak nie koniec czekamy na nową oprawę graficzną banera głównego oraz do podstron aby nasz serwis był jeszcze ciekawszy.

Mamy nadzieje że do końca 2012 powstanie w pełni profesjonalny i z wieloma funkcjami portal. Zaczynało się to wszystko od małego bloga, powoli ewoluuje do dorosłego serwisu o gotowaniu i nie tylko. Dołożymy wszelkich starań aby nasze recenzje były obiektywne i rzetelne. Naszym wzorcem jest przewodnik kulinarny Michelin.  Za ich wzorem wprowadzimy nasz rating lokali i będziemy przyznawali go.

Dodatkowo w tym roku planujemy wdrożyć poradnik jak to ugotować w postaci materiałów wideo. Jak również będziemy przeprowadzać wywiady z różnymi szefami kuchni, ciekawymi osobami związanymi z gastronomią i nie tylko.

Mamy nadzieje że grono naszych czytelników będzie się stale powiększać i będzie czerpało inspiracje, oraz pomożemy Wam w przezwyciężeniu leku przed gotowaniem. 

Pozdrawiamy i dziękujemy Wam  za zaufanie jakim nas obdarzyliście oraz mamy nadzieje że dalej będziecie do nas zaglądać z ciekawością

Zespół Portalu “DJGotuje”

Przeczytaj inne:
Ciasta mojego wypieku

Ciasta mojego wypieku

Awanturka, czyli pasta serowa do kanapek

Pamiętacie z dzieciństwa jak mamy robiły nam kanapki z serem, jak robiły nam rożne pasty jajeczne, serowe, rybne? Ach... rozmarzyłem się. :)...

Zamknij