Chłodzenie żywności – Pyskówka o Jedzeniu

Przyznaję się od razu (bez bicia),że mam porządną zamrażarkę i chłodziarkę.Niemniej pamiętam PRL-owską rzeczywistość i te lodówki z zamrażalnikami w środku oblodzone tak że pokrywa odstawała 5 cm a wewnątrz 1/2 kg mięsa na kartki.Sądzę że nadal jest wiele osób których nie stać na porządny sprzęt?

Pyskówka o Jedzeniu: Chłodzenie żywności.



Przeczytaj inne:
Kuchenne Rewolucje czyli sięgnąć dna po Polsku

Bardzo rzadko się zdarza abym zdenerwował się pod wpływem artykułu, ale dziś przelała się czara goryczy. To co pokazała Magdalena...

Golonko “po Zbóju” czyli Zakopiańskie jadło

W ostatnich tygodniach odbyłem kilka podróży do zimowej stolicy Polski. Co roku liczne tłumy mniej lub bardziej wybrednych turystów gna...

Zamknij