Z cyklu archiwum Kulinarnego DJ Gotuje Tatar, ach zjadło by sie porządnego tatara ale nie mogę ostat

Z cyklu archiwum Kulinarnego DJ Gotuje

Tatar, ach zjadło by sie porządnego tatara ale nie mogę ostatnio znaleźć moich ulubionych sardynek w sosie tabasco firmy Brunswick, a do tego pokrojone w drobną kosteczkę cebulka,ogórki, troszkę oliwy z oliwek (Goya) sól, pieprz oraz to co lubicie dodać do tej potrawy. No i oczywiście dobrej jakości mięso z polędwicy wołowej.



Przeczytaj inne:
Kiszone rydze (bez foto)

Jak już wcześniej pisałem o rydzach marynowanych podałem też, że rydze można ukisić oraz do czego takie rydze pasują. Skupię się...

Tłusty Czwartek czyli ostatki karnawałowe czas zacząć

Dziś cała Polskę ogarnęło wielkie obżarstwo, nie istnieją dziś żadne diety ani liczenie kalorii. Zamiast tego liczymy ilość pochłoniętych pączków...

Zamknij