Z cyklu archiwum Kulinarnego DJ Gotuje Tatar, ach zjadło by sie porządnego tatara ale nie mogę ostat

Z cyklu archiwum Kulinarnego DJ Gotuje

Tatar, ach zjadło by sie porządnego tatara ale nie mogę ostatnio znaleźć moich ulubionych sardynek w sosie tabasco firmy Brunswick, a do tego pokrojone w drobną kosteczkę cebulka,ogórki, troszkę oliwy z oliwek (Goya) sól, pieprz oraz to co lubicie dodać do tej potrawy. No i oczywiście dobrej jakości mięso z polędwicy wołowej.

Przeczytaj inne:
Słowo na sobotę: Pierogi

Od kilku dni zbierał się materiał na dzisiejszy wpis.  Mianowicie dziś będzie o pierogach. Pierogi w naszej kuchni mają swój...

Poradnik typy mąk i ich zastosowanie

Wpisem tym chcę zapoczątkować poradnik co do czego służy, zacznę od mąki. W przyszłości powstanie ładnie posegregowana strona z jasnymi...

Zamknij