Recenzje Lokali

Przepisy

Relacje z Imprez

Z cyklu archiwum Kulinarnego DJ Gotuje Tatar, ach zjadło by sie porządnego tatara ale nie mogę ostat

Z cyklu archiwum Kulinarnego DJ Gotuje

Tatar, ach zjadło by sie porządnego tatara ale nie mogę ostatnio znaleźć moich ulubionych sardynek w sosie tabasco firmy Brunswick, a do tego pokrojone w drobną kosteczkę cebulka,ogórki, troszkę oliwy z oliwek (Goya) sól, pieprz oraz to co lubicie dodać do tej potrawy. No i oczywiście dobrej jakości mięso z polędwicy wołowej.

Przeczytaj inne:
Kuchnia Gruzińska – tekst powstał przy współpracy z Pyszne.pl

Kuchnia gruzińska pełnymi garściami czerpie z naturalnych upraw rosnących u stóp Kaukazu. Żywiołowość Gruzinów i ich gościnność widać nie tylko...

Kotońka rewolucja kulinarna na Pienińskiej prerii

Jest takie miejsce gdzie w Pieninach wszyscy znają to skała na na wylocie ze Szczawnicy w Dunajcu. Kotońka tak się...

Zamknij