Chłodzenie żywności – Pyskówka o Jedzeniu

Przyznaję się od razu (bez bicia),że mam porządną zamrażarkę i chłodziarkę.Niemniej pamiętam PRL-owską rzeczywistość i te lodówki z zamrażalnikami w środku oblodzone tak że pokrywa odstawała 5 cm a wewnątrz 1/2 kg mięsa na kartki.Sądzę że nadal jest wiele osób których nie stać na porządny sprzęt?

Pyskówka o Jedzeniu: Chłodzenie żywności.



Przeczytaj inne:
Jutro relacja z targów Gastronomicznych

Jutro relacja z targów Gastronomicznych

Przepis mojej Mamy na rewelacyjny barszcz czerwony (zakwas) z okazji zbliżających się świąt…

Święta Bożonarodzeniowe kojarzą mi się z spotkaniami rodzinnymi i z kilkoma potrawami, takimi jak zupa chłodnik śledziowa z ziemniakami gorącymi,...

Zamknij