Pyskówka o Jedzeniu: ORZECH WŁOSKI-WIELKIE ZIOŁO cz.II.

Kolejny wpis naszej Pyskówki. Zapraszam ciąg dalszy o orzechach POLECAMY

pyskowkaojedzeniu:

Czarne orzechy:

Zbieramy orzechy w momencie gdy jeszcze dają się przekroić nożem jak masło,kiedy jeszcze nie mają zdrewniałych części w środku.To jest ok.końca czerwca.

Zielone orzechy nakłuwamy widelcem,każdy z nich-po kilka nakłuć na całej powierzchni orzeszka.Zalewamy wodą tak aby były…



Przeczytaj inne:
Klimat dawnych lat powraca w nowej odsłonie – Seta Meta Galareta

Podczas rozmów na popularnym serwisie mikro blogowym Twitter podsunięto mi pomysł abym wybrał się do lokalu rodem z PRL Seta META Galareta....

Dziś kolejna opinia z EDO Fusion

Za każdym razem jak mam tylko możliwość zaglądam do EDO Fusion w Krakowie na rogu miodowej i bożego ciała na...

Zamknij